fbpx

 

Hos Guru Marketing har vi over 12 års erfaring med organisk og betalt markedsføring på sociale medier. Vi hjælper vi iværksættere med noget på hjerte med at blive bedre til at markedsføre sig online på en autentisk og inspirerende måde og skalere deres forretning med sociale medier og annoncering på Facebook & Instagram.

Guru Marketing består af stifter Carolina Björk og en række samarbejdspartner som grafiker, tekstforfattere og fotograf. 

Vi har skabt Guru Marketing, fordi der er brug for et bureau, der forstår dig og den måde, du driver forretning på, og kan hjælpe dig med at skabe kampagner og markedsføring, der er autentisk og inspirerende og som passer til dine værdier og din måde at drive forretning på. 

Vi kan også hjælpe dig med analyse af eksisterende kampagner og lære dig selv at sætte annoncer op. 

Herunder kan du se nogle eksempler på priser  Vi skræddersyer dog altid forløb og produkter, så de passer til dig, så du får mest muligt for din investering. Vi vil nemlig gerne være din bedste investering. 

Ud over prisen på vores service, skal du beregne udgifter til annonce-kroner. Det beløb fastsætter vi sammen, så du ved præcist, hvor mange penge, du investerer.

 

 

SOME-analyse – få mere ud af din indsats på Instagram og/eller Facebook

Vi kigger dine aktive platforme igennem (data & indhold) – og du svarer på en række spørgsmål, så vi bliver klogere på, hvor du vil hen, hvad du gør nu, og hvad der virker for dig. Derefter tager vi en session på Zoom (30 min), hvor du får konkrete input til, hvad du kan gøre for at få mere ud af din indsats på sociale medier og komme tættere på det, du ønsker at skabe med din tilstedeværelse på sociale medier.

Pris: 3.500 + moms

 

Få flere læsere på dit nyhedsbrev med Facebookannoncer (fra freebie til færdige annoncer)

Konceptudvikling af freebie (Session på Zoom) 

Konceptudviklking til indhold til landingpage til freebie og indhold til annoncer (du laver det – men vi hjælper dig med vinkling og at finde de rigtige ord itl din målgruppe, så det du formidler også skaber den effekt du ønsker) (Session på Zoom + feedback på video)

Vores grafiker laver 2 billeder til kampagnen som passer til dit brand, målgruppe og hvad der virker bedst lige nu på sociale medier.

Opsætning af annoncer inkl opsætning af målgrupper 

Optimering og justering af annoncer i 1 måned (der kan tilkøbes at vi passer dine annoncer i længere tid)

Afsluttende effektanalyse og hjælp til at trække læringen af dine tal, så du kan bruge dem til at lave bedre markedsføring fremover.

Pris: 15.000 + moms

 

 

Annoncer til webinar eller nyhedsbrev

Kampagneudviklingsmøde, hvor vi først ser på dine tidligere erfaringer og sammen finder den bedste vinkel på din kampagne, der skal få flere mennesker på dit nyhedsbrev eller webinar

Du producerer indholdet til kampagnen, og du får vores feedback og konkrete forslag til forbedringer, så din kampagne får det bedste udgangspunkt for at lykkes. 

Vores grafiker laver 2 billeder til kampagnen, som passer til din branding og målgruppe. 

Opsætning af annoncer med flere tekster og billeder, så vi bliver skarpe på, hvad der virker bedst for dig. 

Optimering og justering i 14 dage (du kan tilkøbe at vi passer dine kampagner i længere tid). 

Afsluttende kampagne-møde, hvor vi trækker læringen ud af kampagnen – læring du ikke bare kan bruge til de næste annonce-kampagner – men til din markedsføring generelt. 

Pris: 11.500 + moms for den første kampagne – derefter 9.500 + moms (hvis du køber os til flere kampagner på samme tid, får du 10% rabat).

Pris for 3 webinar-kampagner (samme webinar): 25.000 + moms

 

Social Media Manager & rådgivning (abonnement)

Månedtlige møde, hvor vi sammen lægger en plan, hvordan sociale medier kan understøtte din strategi og dit salg. Vi ideudvikler sammen på vinkler og indhold, der gør en forskel. 

Opsætning af de annoncer, vi sammen planlægger (du leverer indhold – og jeg giver dig inden mulighed for sparing på vinkler og efterfølgende feedback, hvis der er potentiale til at det kan blive endnu bedre)

Optimering og justering af de planlagte annonce-kampagner. 

Hver måned har vi et kort evaluerings-møde, hvor vi sammen ser på dine tal og hvad der har virket/ikke virket, så du kan gøre det endnu bedre måneden efter. 

Denne pakke er til dig, der lever af din forretning og ønsker hjælp til at skalere din forretning med sociale medier og gerne vil have lavpraktisk hjælp til opsætning og passning af annoncer, så du kan fokusere på det, du er bedst til.  

Pris: 10.000 + moms pr måned (vi arbejder sammen i mindst tre måneder. Du får 10% rabat, når du betaler for hele perioden samlet).

 

 

Skal vi hjælpe dig? Send en forespørgsel herunder

7 + 7 =