fbpx

Jeg hjælper bevidste iværksættere og fremtidens visionære ledere med at bygge og skabe meningsfulde liv og forretninger!

Jeg har over 17 års erfaring som serie-iværksætter med erfaring indenfor branding, formidling, digital markedsføring, skabelse af værdifuldt og relevant indhold til sociale medier samt personligt lederskab.

Vi har ikke brug for virksomheder eller mennesker, der tjener penge for pengenes skyld. Vi har brug for mennesker og virksomheder, der forbedrer verden på alle områder OG samtidig tjener penge, så vi kan opbygge en bedre verden for alle.

Jeg er her for at vise dig, at du kan meget mere, end du tror, og hvordan du kan omsætte alt det, du ved og kan, til en bæredygtig forretning, hvor du både tjener gode penge og gør den forskel, du er her for at gøre.

De fleste, jeg arbejder med, har allerede en virksomhed og ønsker hjælp til at tilføre endnu mere sjæl til deres virksomhed og skabe vækst uden at overskride deres egne grænser eller arbejde hårdere end de allerede gør. 

Andre befinder sig tidligt på deres rejse og har typisk en stor vision. De har brug for hjælp til at tage de første skridt, skabe en synligheds- og salgsstrategi, der ikke kun virker, men også føles godt og er i overensstemmelse med deres værdier.

Jeg siger ofte, at der ikke findes én model, der passer til alle. Kunststykket er, at finde DIN model, der tager udgangspunkt i dine ressourcer, værdier, vision og det liv, du ønsker at leve. Det er det eneste, der giver mening og er bæredygtigt.

Jeg arbejder kun med få 1:1-klienter ad gangen, og ud over det tilbyder jeg mastermind-grupper, mentorforløb og online-forløb, hvor du også har mulighed for at få min personlige sparring og rådgivning. Og jeg tilbyder udvikling af kampagner til facebook-annoncer, opsætning af annoncer og analyse af din performance på sociale medier, så du kan finde ud af, hvad der virker og hvor du skal skrue op (eller ned).

Mine 1:1-forløb varer typisk mellem 3 og 12 måneder og begynder altid med en dobbeltsession (60 min), hvor vi sammen ser på din vision, din nuværende forretning og dit liv. Hvor kan du med fordel øge indsatsen uden at skulle gøre en masse ekstra? Hvor ligger der uudnyttet potentiale? Hvilke ting gør eller sælger du, der ikke længere passer til dig og din vision? Hvor pisser du energi ud på opgaver andre kan løse bedre eller som er decideret unødvendige?

Målet er at vi under den første session, får lavet skelettet til en plan og de første skridt. Derudover har du 1-3 sessioner pr måned (á 30 minutter) og fri adgang til min sparring og rådgivning mellem vores sessioner via app’en Voxer (lydbesked og tekstbeskeder).

Prisen på mine forløb starter på 30.000 + moms (for den mindste pakke på tre måneder og 1 session pr måned) og kan koste hele op til 180.000 + moms for et helt år. Du kan dele betalingen op i de antal måneder forløbet varer med et gebyr.

Du kan i perioder også købe enkeltstående rådgivnings-sessioner, hvor du kan få hjælp til din strategi på sociale medier, præcisering af dit budskab eller noget helt tredje. En enkelt session på 30 min koster 2.500 + moms (3 sessioner koster 6.500 + moms). Du kan købe en enkelt session eller en pakke med tre sessioner HER.

Derudover har du mulighed for at booke mig hjælp til at udvikle koncept for en kampagne til f.eks. at få flere på dit nyhedsbrev, opsætning af annoncer på Facebook og Instagram og du kan også få min hjælp til selv at lære det. Du kan se oversigt over hvad mit bureau Guru Marketing, kan hjælpe dig med HER.

Hvis du mærket kaldet til at have mig som din wingwoman i en periode, er du velkommen til at tage kontakt til mig på messenger HER eller på Instagram HER.

Skal jeg hjælpe dig? Send en forespørgsel herunder

14 + 9 =