Interview: Jeg rykkede helt enormt

metteSiif Floor er ligesom mig, mor til tre, 35 år – og selvstændig. Hun er online business mentor.

Siif har tidligere været i flere mentorforløb hos mig – og har valgt at tage med igen. Herunder fortæller hun, hvorfor hun skal med.

Hvorfor har du meldt dig til forløbet?
Jeg har været i forløb hos Carolina tidligere og rykkede helt enormt, og det satser jeg på at gøre igen. Jeg startede jo ud med at ahve et mål med at jeg skule lave kurser for bloggere. Men hver gang jeg lavede noget, så var det slet ikke dem, jeg talte til og jeg måtte omformulere mig hver gang jeg havde skrevet noget. Jeg havde valgt at målrettet mig bloggere. fordi jeg ikke turde gå ud og satse på det, jeg virkelig ville. Jeg havde svært ved at se mig selv som en, der rådgav andre med en business.  I forløbet med Carolina fandt jeg troen på, at jeg godt kunne – og hvad jeg i virkeligheden havde lyst til. Mit perspektiv og min erfaring har jo hele tiden været der. Men det her med at stå ved det og gå ud og vise verden det var en kæmpe barriere før jeg begyndte at arbejde med Carolina.

Hvad er det for en transformation du har oplevet ind til videre?
Jeg har stadigvæk nogle dage og tidspunkter, hvor jeg ryger tilbage i nogle gamle mønster, og dem vil jeg gerne arbejde med. Jeg kan ind i mellem blive nervøs for at om det ansvar jeg har taget på mig er for stort. Så kommer frygten ind. Jeg håber rigtig meget på at få fjernet flere øvre begrænsninger og lære at kunne have mere tillid til livet.

Hvorfor har du meldt dig til et mentorforløb igen, når nu du allerede har gået i det?
Det er et godt spørgsmål. Fordi jeg ved hvad Carolina kan! Jeg ved, at hun kan rykke dig. Og jeg ved hvilke resultater, hun kan hjælpe mig med at skabe. Hun er knivskarp til at pejle sig ind på de punkter, hvor jeg har brug for hjælp.

Det er ingen hemmeligheden at forløbet er en stor investering. Hvordan tør du lave så stor en investering, når “du ikke har pengene”?
Jeg ved, de kommer ind igen. Den første gang jeg lavede den her investering, da var jeg 100 procent klar over, at hvis jeg ikke lavede den, så ville det ikke lykkedes mig at følge min virksomhed til dørs. Jeg fik mit første cvr-nummer da jeg var 18 år og har prøvet det nogle gange. Jeg vidste godt at der var noget, der gjorde at jeg gik i stå og hvis det skulle lykkes denne gang, så skulle jeg have hjælp.  Forløbet endte med at give mig noget helt andet, end det jeg regnede med dengang. Men det har været en kæmpe gave. Jeg har fået løsnet op for en masse af det, der stod i vejen. Og jeg tror i dag på at jeg kan – og jeg gør det jo nu. t det jeg købte så slet ikke var det jeg endte op med få, var så en læmpe gave. Jeg havde ikke forestillet mig at jeg skulle rykke så meget på det indre plan – som jeg havde gjort.

Hvad vil du sige til dem, der gerne vil med, men er i tvivl “om det er det værd”?
Det er uden tvivl pengene værd og mere til. Jeg ser det som penge, jeg låner ud – fordi de kommer tifold igen. Jeg ved at Carolinas hjælp gør, at jeg kommer i mål hurtigere og bliver i stand til at nå længere end de mål, jeg selv har sat mig. Men det  kræver, at du tør tage modet til at arbejde uden for komfortzonen og tro på at det virker, det Carolina siger… Og tør du ikke det, så kan hun sikkert også hjælpe dig med det.

Kommentarer

Kommentarer