Den her prik kan ændre dit liv

I onsdags da jeg afholdt webinar for over 500 mennesker, tegnede jeg en lille bitte prik på et stykke papir. Som et symbol på, at det vi kan se og VED med vores bevidsthed er en ufattelig lille del af alt det, der rent faktisk er.
Og det er afgørende, at du ved det og forstår det.

Fordi ellers vil din verden og dine muligheder var så meget mere fattig og lille – end den i virkeligheden er.

Lad mig komme med et eksempel.

Jeg troede som teenager, at jeg var grim. At jeg havde en stor næse, for brede hofter og for høj og ja – bare grim og forkert. Og derfor på ingen måde attraktiv for det modsætte køn.

Det betød, at når jeg blev vild med en fyr – så gjorde jeg INGENTING.

Senere har jeg fundet ud af, at ofte var mine følelser gengældt. Men fordi jeg simpelthen ikke så det som en mulighed, så jeg ikke deres generte tiltag – og jeg gjorde ingenting selv.

Det er et fint billede på, hvordan vores mindset og overbevisninger ubevidst styrer vores adfærd.

Om du vil det eller ej.

Jeg havde også engang en kunde, som ikke troede på, at nogen gad køre langt efter hendes ydelser. Så derfor gjorde hun ikke noget for at få kunder – uden for lokalområdet.

Over tid fik hun arbejdet med den overbevisning – og hun fik derfor HANDLET anderledes – og i dag har hun kunder, der kommer hele vejen fra Jylland – selvom hun har praksis nord for København.

Men det var ikke sket, hvis der ikke var blevet prikket til hendes fastlåste overbevisninger, for så var hun aldrig begyndt at markedsføre sig bredere.

Men det gør hun nu. Med stor succes.

Det betyder egentlig bare, at hvis du tror, at hele verden er den lille prik – og de muligheder, du har – kun består af de muligheder, der er synlige lige nu, vil du ikke være åben for, at der er løsninger og muligheder, du ikke kan se. Selvom det faktisk er størstedelen af det, der er.

Og du vil ikke HANDLE på en måde, der rent faktisk giver dig andre muligheder – for du er basalt ikke motiveret til det, da du ikke tror det er muligt.

Så hvordan kommer du over at kun at kunne se den lille bitte prik på papiret – så du kan skabe fler muligheder i dit liv?

Her er 3 skridt du kan tage i dag!

1. Først og fremmest skal du anerkende, at der er uendelige muligheder og løsninger på mange af dine udfordringer. Også selvom du slet slet slet slet ikke kan se dem.

2. Gå til dine udfordringer med nysgerrighed. I stedet for at sige: Der er kun de her to muligheder. Eller der er INGEN løsning …. så begynd at øv dig i at være nysgerrig på, hvad der er muligt. Det kan du øve med at stille dig selv simple spørgsmål ala: Hvad mon jeg skal se her? Det er spændende, hvad det ender med, selvom jeg lige nu ikke kan se, hvad det.

3. Træn dig selv i at ”tænke ud af boksen” ved f.eks. at stå hovedet, cykle en anden vej hjem, end du plejer. Bryd dine vante rutiner og vend din krop fysisk på hovedet (du kan også bare lægge dig med bagdelen op af en væg og med benene op i vejret).

Det er blandt andet nogle af de her ting, vi arbejder med på mit forløb i The Meaningful Life Method, der netop er startet op igen. Du kan se mere HER.

Jeg holder jævnligt gratis foredrag i The Meaningful Life Method, så hold øje med min Facebook side.

Kommentarer

Kommentarer